Tämmöne mää vaa oon...

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

Emmää ossaa
sitä sannoiksi pukia
kuinka palijo nää mulle oot

Kaikkihan sen kyllä näkkee
ku mää sun kans kävelen
että kyllähä tuo likka
o iha pihkasa

Emmää suuria sanoja
kehtaa sulle sanua
Ekkä sää niitä jaksais
etes kuunnella

Tämmöne mää oon
niinku tiijät
pikku suttura vaa
mutta sun äänen kö kuulen
mää iha puhkian kukkaan
Sun hengityski riittäs
mulle mussiikiksi
Hetkeks taas muuttusin
sutturasta enkeliksi

Mää oo vaa tämmöne
pikkulikka
jolla sydän pakahtuu
aina ku se sut näkkee
Ei kai siihe etes
mittää runoja tarvii
Kai sää sen
mun naamastaki näät

Että kyllä mää sua rakastan
sydän kallellaa täälä
aina ootan

Selite: 
murretesti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot