ihanaa

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

On ihanaa
olla elossa

Tuntea voimaa
jaloissa
Nauraa
sydämen pohjasta saakka

Tanssia
hiukset hiestä märiksi
varpaat verille

Hengittää

Hengästyä
ilosta
rakkaudesta
keveydestä

Kylpeä hiessä
iho iholla
kupeet tulessa
raueta

On ihanaa
olla olemassa

Katsoa peiliin ja
ihastua
aina uudelleen

Pukeutua tuntikausia
valita värit ja korut
muuttua prinsessaksi
hypätä saappaisiin
rientää
lentää

Nousta ylös aikaisin
katsoa aurinkoon ja
tuntea kirkkaus
sisällä asti

Juoda kahvia
hitaasti
Polttaa ketjussa

Olla kaunis
ja lennossa
Elää
tuntematta kipua

Selite: 
En edes yritä kirjoittaa tästä tunteesta runoja, jotka läpäisevät oman seulani. Rakastan tuota harhaista maailmaa, se valuu itsestään kynästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

kult, lähe kahvil, mit siel
teet viel?
ja jatka sit kans runoiluu

ihana tunnelma välittyy tästä. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot