muistan sinut

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

Vihreä käytävä
täynnä väsymystä
Vaimeita askelia
äänettömiä huokauksia

Tupakkahuoneen ikkuna
minä muistan sinut
selkäsi
askeleesi
pois

Sininen huone
minä muistan sinut
sängyllä
itseni koukistuneena
sinuun

Ovi napsahtaa lukkoon
minä muistan sinut
ja itseni kaksinkerroin
lattialla

Sinä. Olet. Poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot