Rikoksia

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

Me elimme
kuin lainsuojattomat
kaikkien moraalisääntöjen
kymmenen käskyn
ja normien
yläpuolella
ulottumattomissa
Hengitimme
epätodellista ilmaa

Oli petoksia
valheita
luvattomia käyttöönottoja
varastettuja hetkiä elämästä

Partners in crime
sitä me olimme

Mutta suurimman rikoksen
sinä teit yksin

Sinä rikoit minut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot