Deterministinen kausaalisuhde

Runoilija Ganove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiomatonta tajunnanvirtaa.


Kuvaus itsestäsi? Lainaan Vilja-Tuulia Huotarista:

"Takki auki. Sydän auki."
 
"Funktionaaliset selitykset
    voidaan pukea kausaaliseen muotoon."

Sinun kauneutesi 
     vie minulta tajun: 
(kausaalisuhde)
Tämä empiiristen  havaintojen perusteella.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hih, tästä pidin.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot