Selviytyä selviytymästä

Runoilija Ganove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiomatonta tajunnanvirtaa.


Kuvaus itsestäsi? Lainaan Vilja-Tuulia Huotarista:

"Takki auki. Sydän auki."
 
Katseeni tanssii tangoa ihollasi
kuin vaahteranlehdet
     asfalttikukkasten yllä,   kuivana lokakuun yönä.
Olet siinä, vastapäätä
rakennus on kliininen laitos;
sieltä tuotetaan putkiaivoitettuja, jotka tietää että asiat voi olla niin   
tai näin.
Sanon kaiken, sinä jätät sanomatta
tai sanot valikoiden.
Illalla Ville Leinonen laulaa "Ketä sä kaipaat?"
Et ole paikalla, mutta helmeilet katossa ja mun illat,
no ne jää puolitiehen. 
Ja halusin vaan selviytyä 
selviytymästä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot