Kehräsaari

Runoilija Ganove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiomatonta tajunnanvirtaa.


Kuvaus itsestäsi? Lainaan Vilja-Tuulia Huotarista:

"Takki auki. Sydän auki."
 

Tuuli lennättää hiekkaa suuhun; se narskuu hampaissa.
Jalankulkijoiden pienistä pataljoonista ei tänäänkään pääse läpi.

Poljen kovempaa, vierelläni koski höyryää.
Ehkä sinä kuljit juuri tästä,
kun nykyhetkestä miinustetaan: kolmekymmentä - neljäkymmentä - tai viisikymmentä minuuttia.
Tai ehkä kokonaiset tunnit ovat meidän välissämme. (Valovuosien tiedän jo olevan.)

Mietin mitä ajattelit, nähdessäsi saman maiseman;
sillan,
kosken,
plastiikkisen kauppakeskuksen,
kirotessasi rakennustyömaata sekä jyrkkää ä e k ä m ä l y
ennen keskikaupungin kolkkoa hälinää.

Jätin sinulle sillalle lämpimiä ajatuksia,
kerättäväksi kotimatkallesi.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"ehkä sinä kuljit juuri tästä".

tää on ihana, todellinen. koski höyryää, lovely.

 

Käyttäjän kaikki runot