Nimetön

Runoilija Ganove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiomatonta tajunnanvirtaa.


Kuvaus itsestäsi? Lainaan Vilja-Tuulia Huotarista:

"Takki auki. Sydän auki."
 
Iltapäivällä 14:30, pääkirjaston aulassa;
kuivaa hetkeä odottaessa:
Teinit varastavat sateenvarjoja naulakoista

Sinä sydämiä

Sateenvarjon funktio on toki hyödyllinen; ymmärrän teinejä.
Mutta mitä sinä teet sydämelläni?

Myöhemmin 21:58, kotona;
hiljainen toive:
Ehkä sekin suojaa sinua sateelta ja viimalta.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotain sellaista uudenviehättävää runossasi.
Omaperäinen, niin runo kuin sen asettelukin.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot