Rutto

Runoilija sinatra~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minussa on rutto.
Se alkoi muuraamalla vasemman silmäni umpeen,
levisi huuliltani käsiini
ja torsoani myöten jalkoihini.
Punaiset paiseet hilseilevät ja kutiavat.

Minussa on rutto.
Se alkoi yhdestä ajatuksesta
ja levisi käsitekarttoja pitkin
lapsuusmuistoihini.

Minussa on rutto.
Tahtoisin levittää sen koko maailmaan
jotten erottuisi joukosta.
Kaikki sanoisivat yhteen ääneen:
"Minussa on rutto".

Eivät häpeäisi itseään,
eivätkä minua.

Selite: 
Mutta millä siitä pääsisi eroon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot