Minulle riittävät pienet ideat

Runoilija sinatra~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tarvitse taikahetkiä itämaisissa pyhäköissä ollakseni elossa.
Tässä on ihan hyvä olla
ja minulle riittää ihan
vaikka aiemmin ajattelin ettei niin voisi olla.

Levottomuutesi ei ole tuomittavaa
mutta siitä on helppo loukkaantua.
Hiljaisuus kelpaa,
muualla on paljon puhetta
mutta kuunteletko muka.

Joskus ehkä mietin mihin jätin aiemmat ajatukseni
lähtemisestä ja suurista ideoista.
Tänään, eilen ja huomenna jäin,
enkä muistanut tavoittaa tähteä taivaalta
mutta tuntuu että ei pitänytkään.

Haluan vieläkin nähdä
mutta luulen,
että en kadu vaikka lopuksi
huomaisin olleeni sokea sittenkin.

Tässä on ihan hyvä olla
ja uskallan tyytä tähän.

Selite: 
Pitäisikö sittenkin
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma, pidän!

hyvä tunnelma, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot