Kouristuksia minussa

Runoilija sinatra~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vatsani hermokimput
ovat tänä aamuna
tavallista enemmän sähköshokissa.
Oikosulku on mahdollinen.

Sähköräjähdyksen lähestyessä
mietin turvattomuutta
ja sen funktiota.

Tavoitteeni elämässä
oli olla olematta sanaton.
Aivojeni mielleyhtymien
oli tarkoitus heijastua
vaivattomasti kehoni ulkopuolelle.

Katkokset sähkövirrassa
aiheuttavat pelkoa.
Pimentyneet ajatukset
ja kylmettynyt ääreiskierto
nostavat oikeusjuttuja.

Minä jätän itse itseni virratta.
Omin avuin lakkaan hengittämästä.

Kunnes taas alan.

Selite: 
Esiintymispelko
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot