Nimetön

Runoilija Ristiinnaulittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is the end of days and I am the reaper.

Runoilu taisi alkaa vuodesta 2004. Ja en usko jumalaan, jotkut voisivat niin luulla nimimerkistä.
 

Kuin sadevesi maan multaan
pääset sisälleni
kuulet ajatukseni
sanomatta

Laahustan oravanpyörässäni
vailla määränpäätä
näen päivien taantuvan iltaan
tähtien kuiskaavan
kuun taivuttavan taivaankantta
kuin spektrejä

Hetkittäin tunnen sen
palaavan onnen

Selite: 
Tsih.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa,että onni palaa aina välillä.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot