15122011

Runoilija Ristiinnaulittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is the end of days and I am the reaper.

Runoilu taisi alkaa vuodesta 2004. Ja en usko jumalaan, jotkut voisivat niin luulla nimimerkistä.
 

Elämän vääryys
tukahduttaa muurien alta
vahvemmankin ihmisen
Säröilevän todellisuuden kohtaaminen
kuin keuhkot tyhjänä ilmasta
neulojen lävistämä keho
ja solkenaan vuotava psyyke
Vaikea hengittää tätä saastunutta ilmaa

Kuinka paljon synkkyyttä
niin kauniille ihmiselle
niin lujalle tahdolle?
Murheita ovista ja ikkunoista tunkeutuen
varjoillaan täyttää mielen
korostaa elämän rumuutta
ja painaa kauneuden unholaan

Selite: 
Toivon, että selviät.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon myötä minäkin toivon, että hän selviää. Pidin tästä :)

Surumielisyydessään kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot