Unohdus satuttaa

Runoilija Ristiinnaulittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is the end of days and I am the reaper.

Runoilu taisi alkaa vuodesta 2004. Ja en usko jumalaan, jotkut voisivat niin luulla nimimerkistä.
 

Talven pakkanen
saa ihon kiristymään
ja ihmisen halkeilemaan
sisuskaluja myöten

Suudelma rohtuneilla huulilla
varissut tuhkana viemäreihin
Kauniista hetkestä muisto takaraivossa
hakkaa verisenä kipuna tajunnassa

Turhaa on etsiä tienviittaa
kun oravanpyörä on kaksisuuntainen
ja silti olen aina eksyksissä

Selite: 
..mutta muistot ne murtaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot