Nimetön

Runoilija Ristiinnaulittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is the end of days and I am the reaper.

Runoilu taisi alkaa vuodesta 2004. Ja en usko jumalaan, jotkut voisivat niin luulla nimimerkistä.
 

Olen kadottanut sen
mitä kaipaan
Solkenaan kaivan mieleni syövereitä
Vain löytääkseni umpikujia
puolitiehen jääneitä lauseita
vaimentuneita tunteita

Tämä kylmyydellä täytetty tyhjyys
repii sieluni
hajottaa psyykkeeni paloiksi

Miksi ei suustani enää tunteita valu
eikä mielessäni sanoja ole?

Selite: 
Pitkästä aikaa luin runojani ja pohdin, miksen enää ole kirjoittanut? Tyhjä olo.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot