Paljon jo aavistan

Runoilija Onerva L.

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 5.8.2021
Viimeksi paikalla: 2.1.2024 13:33

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen ei valaistu valon hahmoja kuvitellen, 
vaan tekemällä pimeydestä tietoisen asian.


C.G.Jung


 

Tiedäthän sen tunteen, kun ”joku muu, jokin voima sisälläsi kirjoittaa”?

 
tummuus
se ilmaan haihtuu
 
puhtaus
se vielä paikalleen jää
 
                      jo paljon aavistan
 
katson
odotan
ja ymmärrän
 
tummuus jää
                      siihen tutustun
                      se ei valtaa saa
 
vain tutustun
hellyyden osoitan
 


 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot