Näkymättömällä musteella

Runoilija Sallallaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko sinun kätesi
yhä minun kädessäni
jos vanhenenkin ennen sinua?

Onko sinun sydämesi
yhä minun rytmissäni
jos askelteni kulku hidastuukin ennen sinua?

Onko sinun sielusi
yhä minun peilikuvanani
jos ajatukseni väsyvätkin ennen sinua?

Jaksatko sinä varmasti rakastaa minua
jos lakkaan olemasta se sama nainen
johon joskus rakastuit?

Tiedän etten voi kysyä
ja tiedän ettet voi vastata.

Vain aika antaa vastauksen
ja minä voin vain rakastaa
ja toivoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot