Hyvästi

Runoilija Sallallaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulin sanomaan hyvästi.

Hyvästi tunturit, vesien virrat,
porot, korpit, kuukkelit.
Pala sielustani jää
tuulen tuiverrukseen;
tunturikoivikkoon, kynttiläkuusikkoon,
kivirakkaan, puron kimalteeseen.

Minut tavoittaa sieltä
kun olen mennyt.
Tuuli kantaa yhä mukanaan nauruani,
syvää iloa jolla maailmaa joskus tervehdin.

Minulla oli kaikki mitä halusin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot