Vankikankuri

Runoilija Sallallaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kivusta.

Kivun vierestä.

Kivun alta.
Minä murtaudun vapaaksi

kaikkialta.

En suostu vangiksi kalterin.
Minä elän, elän sittenkin!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot