Nimetön

Runoilija Nille

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoista vielä laatikon pohjalta kaivettuja...
 

Unohdin entisen,
voin hankkia taas uuden.

Uuden minkä?

Entistä paremman,
lähes täydellisen

Vai voinko?
Mitä on täydellisyys?

Ei ole täydellisyyttä,
kuvittelen vain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo tämäkin. runosi saavat ajattelemaan...

upea :) hiukan erilainen kuin yleensä, joka on hyvä asia :)

 

Käyttäjän kaikki runot