Likapyykki

Runoilija Nille

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoista vielä laatikon pohjalta kaivettuja...
 

Vannoit mulle ikuista rakkautta

Likaisia sukkia lattialla

Silmäsi sanoivat minulle,
tahdon rakastaa vain sinua.

Sinä sukkien seassa

Onko ikuisuus näin lyhyt?

Selite: 
Pyykkikorin vieressä istuessa ajatus lentää
Kategoria: 
 

Kommentit

Definetly suosikkeihin =)

Tässä on jotakin...
Arkista, rakkautta. Sukkien seassa. Ikuista rakkautta..EHKÄPÄ...varsin omalaatuisessa muodossa. :)

Likapyykki ei ole hauska aihe, mutta tässä kuitenkin jotain koomistakin. Herätti hymyn.

 

Käyttäjän kaikki runot