Satumaasta sananlaskuihin

Runoilija Nille

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoista vielä laatikon pohjalta kaivettuja...
 

Olet kaikkien huulilla, he sanoivat.
Huulillapa hyvinkin,
mutta et ainkaaan
kieli keskellä suuta.

Selite: 
Tuli tutkittua sananlaskuja ja sen seurauksena nostin kissan pöydälle ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatuksia herättävä runo.

Jaa-a...miten tämän sitten tulkitsisi.
Tykkäsin. :)

Kiintoisia aforismeja.

 

Käyttäjän kaikki runot