Nimetön

Runoilija Nille

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoista vielä laatikon pohjalta kaivettuja...
 

Soitellaan, sanoit viimeksi.

Ja mä soitin

soitin

ja soitin

Olisin kysynyt,
onko siellä tuttuja.

Olisit vastannut.


Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä,

yrittäkää myöhemmin uudelleen.

Selite: 
Yritin ajatuksissani soittaa äitille (22.9.1965-28.5.2006)
Kategoria: 
 

Kommentit

:___; Voi apua, ihana. Kylmät väreet ihan meni tätä lukiessa. Todella hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot