Aamukahvi

Runoilija jpajamaen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kahvikuppini läikytti kaiken vielä uutuuttaan tuoksuvalle matolle
nyt se on likainen, keskellä mattoa on tahra
vuosia kulunut käytössä, raapiintunut ja vuoden jo kärsinyt ilman korvaa
jokaista aamua lämmittää vieläkin, kannustaa antaen voimaa kun minä itseeni uskon
savenvalajan esikoisen luoma,
jos rehellinen, niin humppilasta kotoisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot