Reacción

Runoilija jpajamaen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vietämme lauantai-iltaa paikallisella kaatopaikalla niskat jumissa
Emme voi nähdä kaikkea
Silmämme on peitetty syvänsinisellä harsohuivilla
joka on sidottu rusetilla pään taakse siten, että se peittää korvamme,
joten emme voi kuulla kaikkea

Tunnen, että vasemmalla sekä oikealla puolellani on jotain,
jotain tästä elämästä
Suoraan edessäpäin on minun tieni
en näe sinne kunnolla
Miten kaikin tavoin voinkaan tuntea
näin vastasin elämälle

Tuolla toisen puolen
missä ylväs yksinäinen kaikkeuden kallio
on vastassa surulliselta kuulostavia aaltoja,
jotka kantavat ruumiita mukanaan
jättäen ne oman onnensa nojaan rantakiville

Jotkut ruumiskasassa näyttivät onnellisilta
yhdellä heistä oli loistavat kortit kädessä,
kolme kuningasta
Oli jäänyt peli kesken, kun kaikkeuden pyörteet olivat
imaisseet tulevaisuuden loistoristeilijän syövereihinsä
ja sylkeneet sen kuolleeseen mereen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot