Toimitus vastaa (toim.huom)

Runoilija jpajamaen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Paperilla on tekstiä,
joku on kirjoittanut paperille.
Ennen se oli valkoinen, puhdas.
Nyt se on täynnä ajatuksia, valheita.
Rivien välissä on myös totuus,
kirjoittajan maailma,
jonka kertoo tarina.
Ja sen esittäköön sankari
joka syntyi totuudesta
ja kuoli lukijan armosta.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot