Tähdenlento ystävyyden

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävä voi olla kuin tähdenlento
Sielultaan niin kaunis ja hento

Hän tuo ilon elämään
Valon syys hämärään

Kuten tähdenlento, hän voi olla kaukana
Tai vain sydämen kauniina muistona

Aika juoksee ja tulee aika hyvästien
Sekä yksinäisten kyynelten

Sinä lähdet, minä jään
Kuinka pystyn sen hyväksymään,
tai hyvästejä jättämään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Somia ajatuksia tässä runossa on kyllä.

Loppusoinnullisuus tekee kivan tunnelman.

 

Käyttäjän kaikki runot