Univelka

Runoilija Ansa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2021
Viimeksi paikalla: 1.7.2021 16:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1992

 
Univelka on niin kulunut aihe
ja silti pitää sitkeästi pintansa

Kävelin yön ulkona odottaen ihmettä
jotain uutta ja ihmeellistä tai parantavaa

En huomannut ihmeitä, mutta;
lupaan yrittää paremmin jatkossa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina on oltava uusi mahdollisuus <3 
 

Käyttäjän kaikki runot