Kuiskauksia kuin runoja

Runoilija Ansa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2021
Viimeksi paikalla: 1.7.2021 16:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1992

 
Salaisuuksia pinnan alla
nirhaumia kauniita ja
kosketuksia kielen päällä

Kuin perhosen lento on
katseesi niin hento
mutta peloton

sanomattomista sanoista
kokemattomista teoista

levoton

Tanssi kanssani hiljaa kun nyt pöly laskeutuu
ja katso kuinka helppoa on itsensä unohtaa

Kaikkeuteen upottaa ja olla kuuntelematta
sitä pientä ääntä järjen, mikä tietää että

l ä h d e n

(jää, älä katoa milloinkaan)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa ei tarvitsisi mennä minnekään, saisi olla vaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot