En ole Emilia, Anna tai Laura

Runoilija Ansa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2021
Viimeksi paikalla: 1.7.2021 16:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1992

 
En ole nähnyt preeriaa, en Vihervaaran tilaa
Ei tarinastani toivoa herää, ei pääni päällä sädekehää

Älä kuiskaa kuinka olen ängeln i rummet
tai kuinka tragediasta huolimatta kuljen

Älkää sanoko että kestän sinnikkäänä
ja läpi kyyneleiden aina hymyilen

En ole sellainen, herkkä Emilia tai vilkas Anna
Vaikeuksien kautta voittoon kuin Laura

En kauniisti päätäni pystyssä kanna

En ole nähnyt preeriaa, en Vihervaaran tilaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen on oma itsensä ja se todellakin riittää, aina ja kaikille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot