Mitä jää jäljelle?

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka tämä tuntuu jo niin tutulta
Viha
Kohdistettuna vain minuun
Syrän,
Tuhottu, niin moneen osaan

Miksi tämä tunne ei laannu
ei ole ensimmäinen kerta
kun vihasi polttaa minua
ja kyyneleeni kirveltää

Unelmat palavat pois,
Haavet hukkuvat siihen mustaan veteen
joka tunnetaan elämänä
mutta tunteet
ne eivät vain unohdu

Sydän ei enää kestä
se palaa yksinään
lopulta voimme vain miettiä
mitä jää jäljelle?

Pelkkä kylmä kasa tuhkaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän miltä susta tuntuu... voisit olla käyttämättä niin paljon murretta runoissa 'että tyhmäkin ymmärtää' :)

 

Käyttäjän kaikki runot