Päin naamaa

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En jaksa enää kirjoittaa sinulle
tiedän että vihaat minua
en jaksa enää olla allapäin
en jaksa enää tätä
haluan sinut takaisin
mutta sitä ei tapahdu
jatkankin jälleen elämääni
yksin ilman kultaani

vaikka vihaat minua,
minä rakastan sinua
jälleen näin sinut tänään
katsoit vihaten
ihmiset kertovat
haukut minua
selkäni takana
mikset sano sitä päin naamaa?

14kk olin rakastunut sinuun
mutta nyt se alkaa jo unohtua
kun käyttäydyt minua kohtaan
kuin kusipää
älä puhu paskaa selkäni takana
sano se päin naamaa!!!!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot