kahdestaan

Runoilija pode93

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ollaan kahdestaan ja tutustutaan toisimmen. vaikka oletkin kaukana mutta kuitenkin lähellä. lupaathan pysyä mun vieressä ja tukea. Sunkaa olisi kiva kokea kaikki ihana ja kaikki paha. olet kaikkeni olet nyt osa mun tunnetta. Sunkaan vaan haluisin olla sunkaa kahdestaan. ja kulkea sunkaa maailman ääriin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot