Kysymys

Runoilija pode93

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kysymyksiä riittää, mutta ei niihin koskaan ikinä ole saanut vastausta. Tuntuu välillä et olis yksin täällä pimeässä laaksossa siis toisin sanojen tapettu sisältä. Sielu ei ole enää tässä kropassa vaan aivan muualla. En tiedä mikä auttaa huutanut olen monta kertaa, mutta ei ole kukaan vastannut, tai ei ainakaan siltä tunnu. kait tää on vaan joku testi miten pärjäät täällä julmassa mailmassa. Olen täällä tyhjyydessä täällä kaukana kaikesta hyvästä. Haluisin joskus rauhan ja elää sitä tavallista elämää mutta onko siihen enää mahdollisuutta. Ainut tie mikä voi auttaa on se valoinen tie, mutta mistä löydän sen en ainakaan yksin pysty enkä jaksa. Aikaa ei ole enää paljon. Ikävöin niitä hyviä aikoja. En tiedä mikä tästä elämästä tekee näin helvettiä. Sydän tuhansina palasina. Mitä mä täällä teen en mitään laahustan tyhjyydessä. Olen väsynyt tähän kaikkeen sanon vaan suoraan et pää ei kestä tällästä tuskaa. Kipu korvaa rakkauden mutta mikä korvaa kivun ei mikään.

Selite: 
:(
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot