elämän tarkoitus?

Runoilija pode93

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mietin välillä sitä mikä on elämän tarkoitus, Mutta en ole saanu vastausta. Kuka tietää kuka ei elämä on peliä. tässä helvetissä sinun pitää vaan taistella henkesi edestä, Kait se on vaan pakko kulkee tätä mutkaista tietä ja välillä käydä ne synkätkin metsät läpi. kaikki sanoo aina että kyllä se siitä paremmaks muuttuu mutta totuus on se että ei se siitä minnekkään muutu vaikka miten yrität. Elämässä tulee tehtyä vääriä päätöksiä välillä mutta niistäkin oppii. En jaksais enää murehtii, mutta kait tämä on elämän tarkoitus. Se aika tulee viellä jolloin voit unohtaa kaikki surut,murheet ja sen tuskan mikä sinun sisälläsi riivaa ja on aina riivannu. jos ajan vois kääntää taakse päin niin kääntäisin mutta ei voi. Toivonut olen monta kertaa et loppuis tämä suru,murhe ja tuska mutta ei ole eikä varmaan tulekkaan loppumaan. Valintoja on monta mutta valitse tarkkaan mitä haluut tehä ja mitä kannattaa jättää tekemättä.

Selite: 
omia mietteitä ja ajatuksia. Olipakko purkaa jollakin tavalla.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot