sydämmestä

Runoilija pode93

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tulit mun elämääni ja raivasit ne mun palaset nurkkaan ja kasasit niistä sydämmen, ja se merkitsee paljon. en tiedä mitä tekisin ilman sua olet joka paikassa unissani,päässäni,vierelläni. Olen onnellinen sinun kanssasi olen täydellinen ku olen kanssasi. Jos lähtisit pois en olisi enään se täydellinen. Olisin siinä vaiheessa taas sirpaleina, joita mä joudun kasaamaan taas yksin. Itkisin itseni uniin ja heräisin aamulla yksin ilman sinua. Olen onnellinen ku mulla on sut. Olen pahoillani ku olen huutanut ja sanonut rumasti. Haluaisin ne sanat takaisin ja muutaa ne. Välitän susta en tiedä mitä tekisin jos oltais erillämme.Mä en halua sun tilallesi toista Mun mieli on alhaala kun olet poissa. Toivon vaan että tää kestää ylä ja alamäet. pestää kaikki jäljet ja tehdään oma polku mitä kuljetaan. olet erillainen ihminen ja olen iloinen ku olen tavannut sut. Rakastan sua ja halun sun tietäväsi sen <3.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno rakkauden tunnustus

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot