Sitä kauneinta tunnetta

Runoilija Skitsomursu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.3.2021
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 21:34

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.8.1996

Olen 24-vuotias skitsofreenikko, joka on kirjoitellut runoja jo jonkin aikaa. Tykkään käsitellä runoissani eniten mielenterveyttä ja rakkaussuhteita.
 
Epävarmuus kalvaa luitani
kunnes tunnen itseni paremmin
kuin omat taskuni
Tiedän, että haluan sinut
 
Kello on kuusi aamulla
enkä ole tuntenut näin pitkään aikaan
Kuten linnut osaavat lentää etelään
osaan minä tien syliisi
 
Kun painan pääni olkapäällesi,
tunnen lämpösi
Se hehkuu kasvoiltasi;
sulattaa routaa sydämeni takapihalta
 
Ja vaikka tiedän olevani vain kala vieheessä,
ikkunaan törmännyt varpunen -
Hengitän
Universumi tuntuu kaukaiselta
 
Ja puristan silmäni kiinni niin tiukasti
että värikuviot alkavat tanssia edessäni
Ja puristan kättäsi niin kovaa
että puristat viimein takaisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin erityisesti lopusta ja
universumin kaukaisuudesta.

Myös muita hyvin toimivia kohtia löysin,
kiitos tästä
Kerrassaan ihanasti ajateltu, rakkaus on todella hyvä asia <3 
 

Käyttäjän kaikki runot