Untako tää on?

Runoilija Loveman89

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.1.2021
Viimeksi paikalla: 26.2.2021 8:56

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
14.6.1989

 
Sateenkaaren päässä sanotaan olevan kultaa,
mutta siellä oletkin sinä,
Rakastan sinua niin kauan kuin päälleni laitetaan multaa,
Rakastanhan ikuisesti minä.

Puunvarjoon nukahdan,
Nähdä unta haluan,
Jossa me kuun alla hellästi suudellaan,
Toisiamme kuunnellaan.

Lennän rakkaudensatamaan,
Sieltä elämään lähdetään kahdestaan,
Yli meren tunteiden,
Näemme vastarannalla onnen ikuisen,
Lähemmäksi me soudetaan,
Lähdetä täältä pois ei milloinkaan.

Herään unestani kyynel silmässä,
Et olekaan totta tässä elämässä,
Hetken huudan sinun nimeä,
Et vastaa,
Lähden yöhön vaikka on pimeä.

Kotona mua odottaa,
Vain kylmä sänky johon yksin nukahtaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Unen elämä on monesti parhainta seikkailua ja tunnetta. Kun herää se hetken viipyilee mielessä. Onnellisia ovat he joiden herääminen aamulla onkin samaa kuin tuo ihana uni. Rakkauden seikkailua ja iloa. Sitä toivon kaikille 💕
Hyvät unet ovat tärkeitä kaikille, joskus voi nähdä painajaisiakin. 
 

Käyttäjän kaikki runot