Sophie

Runoilija *juzee*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvä arvostelukyky kasvaa huonoista kokemuksista
 

Me emme näe usein,
mutta tunnemme sitäkin paremmmin.
Välimatka on suuri,
mutta se kertoo suhteen syvyydestä.
Ne tunnit, pitkät kilometrit,
ne jaksan vain takiasi.
Kärsimättömyys ei ole vahvin piirteeni.

Me kokoonnumme pöydän ääreen,
edessämme teemukit.
Katson sinuun, kun puhut.
Nauru tarttuu kummankin silmiin vihreisiin.

Yksinkertaisia sanoja, takana suuri merkitys.
Me emme tarvitse sanoja, meillä on katseet.
Sinä ymmärrät, vaikken puhu.

Puhelimessa kaikki on toisin.
Taistelemme puheenvuoroista
ja nauramme toistemme päälle.

Minä en osaa puhua ystävyydestä oikein.
Mutta sinä tiedät, mitä minä tarkoitan.
Osaat lukea rivien välistä.

Ystävä,
juuri sitä mitä kaipaan.

Selite: 
Miten kertoa ihmisestä, jota ilman elämä tuntuu mahdottomalta? En osaa, tai sitten osaan. Ottakaa te selvää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot