Miksi kaiken pitäisi muuttua ?

Runoilija *juzee*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvä arvostelukyky kasvaa huonoista kokemuksista
 

Minä voisin muuttua,
oppia rakastamaan.
Ottaa keskiverto miehen,
unohtaa supermiehet.
Voisin opetella kokkaamisen jalon taidon,
jättää pikaruoat taakseni.

Huomenna en pitäisikään salmiakista,
söisin vain salaattia.
Lukisin sanomalehtiä,
en pitäisi kioskikirjallisuudesta.

Miksi kaiken pitäisi muuttua?
Minä, kelvoton tai kelvollinen,
pidän kieroista ja viallisista piirteistäni.

Tykkään vaihtaa asuinpaikkaa,
tekisin niin joka vuosi.
Istuisin palmun alla auringossa,
lukisin kioskikirjallisuutta ja söisin salmiakkia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot