Sopivasti ajoissa

Runoilija *juzee*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvä arvostelukyky kasvaa huonoista kokemuksista
 

Silmilläni seurasin,
kun lentokone lensi yli rakennuksen,
jota myös kodiksi kutsutaan.

Hämärässä kynttilänvalossa
seuraan läheneviä ja katoavia
autojen valoja.
Moottoritie on loputon
ja määränpää tuntematon.

Mutta minän pysyn paikoillani,
sormiani lukuunottamatta.
Ajatus valtaa mielen;
en ole muuttunut.

Sitten annoin onnellisuuden ottaa vallan.
Pistin tyhjään keskusteluun ' :) '

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot