Why

Runoilija Hetha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielussani asuu taiteilija, vaikka sitä ei ihan heti uskoisikaan...
 

You didn't have to write down the words
I heard them in your heartbeat
Saw them in your eyes, mirroring my love

Now I wonder if what I'm about to do
Will kill me before it kills you

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mystinen, hyvä

mystinen, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot