Makaaberi painajainen

Runoilija Hetha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielussani asuu taiteilija, vaikka sitä ei ihan heti uskoisikaan...
 

Punaisella ovella
Hän ja hänen kasvonsa
Katsovat minua kirkkaina
Tummien silmien purppuraiirikset

Ovat huulet kastetut vereen
Tuohon raudanhajuiseen valtamereen
Ja marmoriset kulmahampaat
Säkenöivät yössä tähtien lailla

Suuri kuninkaamme odottaa
Graniittivaltaistuimensa juurella
Toivottaen meidät tervetulleiksi
Elävien kuolleiden valtakuntaan

Heidän fosforiset kätensä
Läpikuultavina kurkottavat
Kohti höyryävää lihaamme

Tämä ei ole taivas, ei helvetti
Tämä on yksinäisen kuolema
Kadotetun sielun matka
Porteille unohduksen

Selite: 
Eräällä matikantunnilla oli tylsää vuoden 2008 alussa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot