kaula

Runoilija ButiTalat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2020
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 1:14

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

runoja, tekstejä, en tiedä näille nimeä, mutta ei kai kaikkea tarvitse nimetä
 
kuorit sen hampaillasi,
oranssi
vihreät kuoret, 
sen mehu valui pitkin leukaasi, 
alas kaulaasi
Aatami, missä Eevasi?
kaulasi tuoksuu mangolta, 
rapea kuin omena,
äänesi huokuu hedelmää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kuvailtu hedelmää ja rakasta, melkein kuin rakastelua <3
 

Käyttäjän kaikki runot