Joulunäytelmämme

Runoilija hemluurius

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni eivät rakenteeltaan tai kirjoitusasultaan ole kovinkaan hyviä. Itselleni ne ovat hyvä tapa purkaa ajatuksia. Niitä on myös mukava lukea päiväkirjamaisesti, kun itse muistaa millaisista tilanteista tai ajatuksista (eivät välttämättä aina omista kokemuksista!) ne ovat saaneet lähtönsä.
 

Äiti, mikset voi ymmärtää?
On jouluilta, kaikki on niin kaunista ja ympärillä tuoksuu joulu.
Vain sisko on ulkona kylmässä.

Äiti, mikset voi antaa anteeksi?
Sinä suljet silmäsi, jotta kaikki olisi hyvin.
Sisko on jo niin kaukana.

Äiti, minä huudan, jotta kuulisit!
Ilta on kai täydellinen, mutta silmäni etsivät kylmän ikkunan.
Sillä siellä jossain on sisko.

Selite: 
Kaikkien joulu ei välttämättä ole täydellinen - vaikka roolit esitettäisiin kuinka hyvin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei tosiaan ole...koskettava, surullinen runo...hienosti kirjoitettu ja ajatuksia herättävä.
Kiitos sanoistasi : )

pistää miettimään. tunnelma on niin ristiriitaisa, äidin etsimä rauha kaaoksesta, lapsen kaaos rauhallisuudesta. suruisaa että näin joissakin taloissa joulua vietetään, mutta hyvä että joku siitä kirjoittaa ja sen tuo esiin.

 

Käyttäjän kaikki runot