Oispa

Runoilija Fishermans friend

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.9.2020
Viimeksi paikalla: 26.3.2024 21:04

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian nopeiden teiden sankaritar.
 
Oispa vähän romantillista
törmätä sattumalta Prisman makkarahyllyllä
mulla ostoskorissa yövoide ja turhat luulot
sulla talouspaperia ja arkijuusto. 

sä sanoisit, että oot ollu treffeillä valkyyrian kanssa ja mä
itkisin jo siinä mustat sukkani
märiksi, kun en päässyt semmosille treffeille.

ymmärräthän, rakkaani
mulla on moneen asiaan munaa, mutta 
eri juttu tää lempi. 

mut oispa romantillista
törmätä.
sattumalta.
itkisin. 
rakkaani.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaisia toiveita ja tunteita varmasti on varsin monella <3 
Hurmaava runo tavallaan
Tää ui kuin sata laivaa, uneeni. Pidin!!
ois kyllä. 
 

Käyttäjän kaikki runot