Huuto

Runoilija Fishermans friend

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.9.2020
Viimeksi paikalla: 26.3.2024 21:04

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian nopeiden teiden sankaritar.
 
Puren huulta etten
huutaisi
tuulisella sohvalla
jossa nivel kerrallaan 
jähmetyn
kaadan lisää
(tahdon vain suudella, ehkä sinua)
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Piilotteleva ja paljastava samalla. Pidin !
Enkä kiellä etteikö tullut myös hymy.
Hieno teos on syntynyt** mielikuvia kehittävä
äänetöntä huutoa
minäkin usein

runosi on huippuhyvä
kiteytät hienosti
Erilaiset tunnekuohut kuuluvat joskus jokaisen elämään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot