Miehet, jotka liikkuvat öisin

Runoilija Fishermans friend

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.9.2020
Viimeksi paikalla: 26.3.2024 21:04

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian nopeiden teiden sankaritar.
 
Miehet, jotka liikkuvat öisin
lähettävät aina biisin tai runon,
ajatuksen, jossa haisee halpa lager
kuvituksen pimeän nakkikiskan nurkalta
kun makkaraperunoista on jäljellä enää kostuneet pahviset astiat
ja muovinen haarukka, ehkä vähän ketsuppia

Miehet, jotka liikkuvat öisin
ovat täynnä rakkautta
aamuneljän jälkeen
kiviä lentää ikkunaan ja
puhelimeen viestejä

Joskus rakastin takaisin
enkä aina muista, miksi
työnnän korvatulpat syvempään.
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot