Lähtiessäni jää vain muiden maalaamat seinät

Runoilija Fishermans friend

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.9.2020
Viimeksi paikalla: 26.3.2024 21:04

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian nopeiden teiden sankaritar.
 
Lähtiessäni jää vain muiden maalaamat seinät

viiskytluvun henki, hiukset viemärissä ja ikkunalaudalle

lentäneet rauduskoivun siemenet

sohvaan pinttyneet yksinäiset tiistai-illat

maton alle lakaistut yritykset löytää

mitä tahansa muuta


kuin tämä väärin pelattu elämä.

 
Selite: 
Annikalle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä niin, kiistattomia havaintoja, lahjomattomasti esitettyinä. You and me both, man.
tosi hieno vetäisy
sisällöltään ja ilmaisultaan
Runosi alku on vahva ja kuvaus kantaa loppuun asti. Sanasi kertovat ja keskustelevat, hienoa tekstiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot