Mussulle

Runoilija Pikkuveljesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eilinen on historiaa
 

Sinä annat valoa elämääni,
rakkautta yksinäiseen sieluuni,
sydämeni sykkii vain sinulle,
olet minun huumeeni.

Selite: 
rakkaalleni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, vaikka niin yksinkertaista.
Pidän :))

Söpö!! Mussu on varmaan onnellinen...

ei kauniimmin voisi ilmaista siinä on suuria asioita hyvä

Kaunista, vaikka niin yksinkertaista.
Pidän :))

Söpö!! Mussu on varmaan onnellinen...

ei kauniimmin voisi ilmaista siinä on suuria asioita hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot